Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για την ταινία Tetris του Apple TV+

H Apple δημοσίευσε το πρώτο trailer για την ταινία Tetris.

Το "Tetris" αφηγείται την απίστευτη ιστορία του πώς ένα από τα πιο δημοφιλή video games όλων των εποχών, δημιούργησε φανατικούς παίκτες. Ο Henk Rogers (Taron Egerton) ανακαλύπτει το Tetris το 1988 και μετά ρισκάρει τα πάντα ταξιδεύοντας στη Σοβιετική Ένωση, όπου ενώνει τις δυνάμεις του με τον δημιουργό Alexey Pajitnov (Nikita Efremov) για να φέρει το παιχνίδι στο ευρύ κοινό. Βασισμένο σε μια αληθινή ιστορία, το "Tetris" είναι ένα θρίλερ της εποχής του Ψυχρού Πολέμου, με απροσδόκητους ήρωες.


Ένας από τους χαρακτήρες που εμφανίζονται στο trailer λέει: "Αυτό το παιχνίδι δεν είναι απλά εθιστικό. Γίνεται ένα μαζί σου". Μάλλον αυτό αποτελεί αναφορά στο λεγόμενο Tetris effect, όπου κάποιος που ασχολείται με το παιχνίδι για πολλή ώρα δεν μπορεί να βγάλει τα σχήματα από το μυαλό του.

Το Tetris θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 31 Μαρτίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*