Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το A Gentleman in Moscow με τον Ewan McGregor παγιδευμένο σε ένα ξενοδοχείο

*
Η νέα σειρά A Gentleman in Moscow του Paramount+ έρχεται σύντομα και η πλατφόρμα δημοσίευσε ένα πρώτο trailer με τον Ewan McGregor να δείχνει τι τραβάει παγιδευμένος σε ένα ξενοδοχείο. Ο πρωταγωνιστής Alexander Ilyich Rostov καταδικάζεται σε κατ’ οίκον περιορισμό σε δωμάτιο του ξενοδοχείου Metropool μετά την Ρωσική Επανάσταση και γνωρίζει ένα κορίτσι με το όνομα Nina Kulikova (Alexa Goodall), η οποία μένει στο ξενοδοχείο και το ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά και έχει μάλιστα και ένα μυστικό κλειδί που ανοίγει κάθε πόρτα.

Οι δυο τους θα συνεργαστούν για να διοργανώσουν μια απόδραση. Στο cast συμμετέχουν ακόμη οι Mary Elizabeth Winstead, Leah Harvey, Johnny Harris, Paul Ready, John Hefferman, Lyes Salem, Fehinti Balogun, Bjorn Hlynur Haraldsson, Dee Ahluwalia και Anatasia Hille. Ο Sam Miller (I May Destroy You) θα σκηνοθετήσει κάθε επεισόδιο σε σενάριο του Ben Vanstone (All Creatures Get Small, The English Game).


Η σειρά είναι βασισμένη στο ομώνυμο novel του 2016. Το A Gentleman in Moscow θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 29 Μαρτίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*