Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το Harold and the Purple Crayon με τον Zachary Levi

Η Sony Pictures μοιράστηκε ένα ολοκαίνουργιο trailer για την επερχόμενη κινηματογραφική μεταφορά του κλασικού παιδικού βιβλίου του Crockett Johnson, Harold and the Purple Crayon από το 1955.

Το βίντεο δείχνει τον Zachary Levi του Shazam! ως τον ομώνυμο χαρακτήρα του βιβλίου, ο οποίος ξαφνικά μεταφέρεται στον πραγματικό κόσμο. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, χρησιμοποιεί τη φαντασία του και το μαγικό του κραγιόν για να φέρει την ευτυχία στους ανθρώπους που συναντά. Η ταινία έρχεται στις αίθουσες στις 2 Αυγούστου.


«Μέσα στο βιβλίο του, ο περιπετειώδης Harold μπορεί να κάνει οτιδήποτε να ζωντανέψει απλά και μόνο ζωγραφίζοντάς το. Αφού μεγαλώσει και ζωγραφίσει τον εαυτό του να βγαίνει από τις σελίδες του βιβλίου και να έρχεται στον πραγματικό κόσμο, ο Harold ανακαλύπτει ότι έχει πολλά να μάθει για την πραγματική ζωή - και ότι το έμπιστο μωβ κραγιόν του μπορεί να προκαλέσει πιο ξεκαρδιστικά πράγματα απ' ό,τι πίστευε. Όταν η δύναμη της απεριόριστης φαντασίας πέσει σε λάθος χέρια, θα χρειαστεί όλη η δημιουργικότητα του Harold και των φίλων του για να σωθεί τόσο ο πραγματικός κόσμος όσο και ο δικός του», αναφέρει η σύνοψη.

Τη σκηνοθεσία του “Harold and the Purple Crayon” υπογράφει ο Carlos Saldanha σε σενάριο των David Guion και Michael Handelman. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Lil Rel Howery, Benjamin Bottani, Jemaine Clement (Flight of the Conchords, Legion), Tanya Reynolds, Alfred Molina και Zooey Deschanel. Παραγωγοί είναι ο Jeremy Stein και η Jenny Hinkey, ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο John Davis.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*