Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το νέο animated “Star Wars: Tales of the Empire” (trailer)

Η Disney παρουσίασε το πρώτο trailer του Star Wars: Tales of the Empire, μια νέα σειρά από επεισόδια κινουμένων σχεδίων στο στυλ του Star Wars: Tales of the Jedi. Η σειρά πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στο Disney+ στις 4 Μαΐου - γνωστή και ως Ημέρα του Πολέμου των Άστρων (Star Wars Day).

«Ταξιδέψτε στη φοβερή Γαλαξιακή Αυτοκρατορία μέσα από τα μάτια δύο πολεμιστών με διαφορετικά μονοπάτια - της Nightsister Morgan Elsbeth και της πρώην Jedi Barriss Offee», αναφέρει η σύνοψη της σειράς. «Όπως και η πρώτη σεζόν που ακολούθησε την Ahsoka Tano και τον Count Dooku, οι Ιστορίες της Αυτοκρατορίας εστιάζουν σε γεγονότα που δεν είχαν ειπωθεί μέχρι πρότινος στη ζωή των πρωταγωνιστών. Το trailer υπόσχεται ότι θα μάθουμε πώς η νεαρή Morgan Elsbeth κινείται στον ολοένα επεκτεινόμενο αυτοκρατορικό κόσμο προς ένα μονοπάτι που οδηγεί στην εκδίκηση, ενώ η πρώην Jedi Barriss Offee κάνει ό,τι χρειάζεται για να επιβιώσει σε έναν ολοένα μεταβαλλόμενο γαλαξία. Οι επιλογές που θα κάνουν θα καθορίσουν το πεπρωμένο τους».


Μερικοί από τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στη σειρά, δανείζοντας τις φωνές τους, είναι οι Diana Lee Inosanto ως Morgan Elsbeth, Meredith Salenger ως Barriss Offee, Rya Kihlstedt ως Lyn, γνωστή και ως Fourth Sister, Wing T. Chao ως Wing, Lars Mikkelsen ως Thrawn, Jason Isaacs ως Grand Inquisitor και Matthew Wood ως General Grievous. Η σειρά δημιουργήθηκε από τον Dave Filoni, ο οποίος είναι επίσης επιβλέπων σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός μαζί με την Athena Yvette Portillo και την Carrie Beck. Ο Alex Spotswood είναι επιβλέπων παραγωγός, ενώ ο Josh Rimes είναι επίσης εκτελεστικός παραγωγός.

Δείτε το trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*