Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer για το One Hundred Years of Solitude, το αριστούργημα του Gabriel García Márquez (trailer)

Το teaser trailer για το One Hundred Years of Solitude (Εκατό Xρόνια Mοναξιάς) μας δίνει μια μικρή γεύση από την επερχόμενη σειρά του Netflix που βασίζεται στο ομώνυμο αριστουργηματικό μυθιστόρημα του Gabriel García Márquez.

Η ιστορία επικεντρώνεται στα ξαδέρφια José Arcadio Buendía και Úrsula Iguarán, τα οποία παντρεύονται παρά την επιθυμία των γονιών τους. Φεύγουν από το χωριό τους και ξεκινούν ένα μακρύ ταξίδι αναζητώντας μια νέα πατρίδα. Μαζί με τους φίλους τους και άλλους, το ταξίδι φτάνει στο αποκορύφωμα με την ίδρυση μιας νέας πόλης στις όχθες ενός ποταμού με προϊστορικές πέτρες. Από εκεί, πολλές γενιές της οικογένιας Buendía θα διαμορφώσουν το μέλλον της πόλης που αποκαλούν Macondo.


Το καστ των χαρακτήρων περιλαμβάνει τους Claudio Cataño (συνταγματάρχης Aureliano Buendía), Jerónimo Barón (νεαρός Aureliano Buendía), Marco González (Jose Arcadio Buendía), Leonardo Soto (γιος του José Arcadio), Susana Morales (Úrsula Iguarán), Ella Becerra (Petronila), Carlos Suaréz (Aureliano Iguarán), Moreno Borja (Melquiades), Santiago Vásquez (έφηβος Aureliano Buendía).

Η σειρά των 16 επεισοδίων αναμένεται να κάνει πρεμιέρα το 2024.

Τη σκηνοθεσία της μεταφοράς έχουν αναλάβει οι Alex García López και Laura Mora. Εκτελεστικοί παραγωγοί είναι οι Diego Ramírez Schrempp, Juliana Flórez Luna, Andrés Calderón, Josep Amorós, Carolina Caicedo, Alex García López, Laura Mora, José Rivera, Rodrigo García και Gonzalo García Barcha. Οι José Rivera, Natalia Santa, Camila Brugés, María Camila Arias και Albatrós González είναι συγγραφείς της σειράς.

Η Dynamo είναι η εταιρεία παραγωγής πίσω από το One Hundred Years of Loneliness, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιούνται στις περιοχές La Guajira, Magdalena, Cesar, Cundinamarca και Tolima στην Κολομβία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*