Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για τη σειρά live-action Knuckles

Η τηλεοπτική σειρά Knuckles θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 26 Απριλίου 2024. Αποτελείται από έξι επεισόδια και αν ακολουθήσει τα χνάρια μιας άλλης τηλεοπτικής παραγωγής, του Halo, τότε ίσως την δούμε και στην Ελλάδα μέσω της Cosmote TV.

“Η νέα σειρά live-action ακολουθεί τα χνάρια του Knuckles (Idris Elba) σε ένα εκπληκτικό ταξίδι, γεμάτο δράση, όπου θα ανακαλύψει τον εαυτό του, καθώς συμφωνεί να εκπαιδεύσει τον Wade (Adam Pally) ως προστατευόμενό του και να του μάθει τα μυστικά ενός Echidna warrior”.


Συμπρωταγωνιστούν οι: Stockard Channing (The West Wing), Edi Patterson (The Righteous Gemstones), Scott Mescudi (Don’t Look Up), Ellie Taylor (Ted Lasso), Julian Barratt (Mindhorn), Rory McCann (Game of Thrones), Cary Elwes (Mission: Impossible – Dead Reckoning), Christopher Lloyd (Back to the Future), Paul Scheer (Black Monday), Rob Huebel (Childrens Hospital). Special guest stars, ο Ben Schwartz στον ρόλο του Sonic, η Tika Sumpter ως Maddie και η Colleen O’Shaughnessey ως Tails.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*