Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Πρώτο trailer του Apple TV+ για το ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή και τη μάχη του Michael J. Fox με το Πάρκινσον

*
Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το πρώτο trailer για την ταινία STILL: A Michael J. Fox Movie που θα προσφέρει μια αναλυτική ματιά στη ζωή του αγαπημένου ηθοποιού μέχρι και τη σημερινή του κατάσταση. Η Apple περιγράφει την ταινία ως μία ειλικρινή προσέγγιση στην ζωή και την οικογένεια του Fox, αναφέρεται στις προσωπικές και επαγγελματικές του διακρίσεις και αποκαλύπτει τι συμβαίνει όταν ένας αισιόδοξος άνθρωπος έρχεται αντιμέτωπος με μια ανίατη ασθένεια. Η παραγωγή αναμειγνύει στοιχεία κωμωδίας, δράματος και ρομαντισμού και στο πρώτο trailer βλέπουμε αποσπάσματα από την καριέρα του (όπως μια σκηνή από το Back to the Future), αλλά και τον ίδιο τον Φοξ να μιλάει για το πως άρχισε να αντιλαμβάνεται τα πρώτα σημάδια του Πάρκινσον στην ηλικία των 29 ετών. Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται και η γυναίκα του, Trecy Pollan, με την οποία είναι παντρεμένοι από το 1988 και ζευγάρι για πάνω από 34 χρόνια. Το STILL: A Michael J. Fox Movie θα κάνει πρεμιέρα στο Apple TV+ στις 12 Μαΐου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*