Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reacher: Η δεύτερη σεζόν της σειράς έγινε η μεγαλύτερη επιτυχία του Amazon Prime Video σε μόλις 5 μέρες

*
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς Reacher αποδεικνύεται τεράστια επιτυχία για το Amazon Prime Video. Η πλατφόρμα ανανέωσε το show για τρίτη σεζόν πριν καν προβληθεί η δεύτερη, όμως απ’ ότι φαίνεται έπραξε πολύ σωστά καθώς τα καινούργια επεισόδια του Reacher χρειάστηκαν μόνο 5 μέρες για να γίνουν η μεγαλύτερη επιτυχία (του Prime Video) για το 2023.

Η νέα σεζόν έκανε ντεμπούτο στις 15 Δεκεμβρίου, συνοδεία διθυραμβικών σχολίων από κριτικούς, αλλά και με ένα εμφατικό 100% στο Rotten Tomatoes. Όπως αναφέρει το Deadline, τρεις μέρες μετά από την πρεμιέρα της είχε σημειώσει κατά 50% περισσότερους θεατές από την πρώτη σεζόν.

Το Reacher λοιπόν, που βασίζεται στα μυθιστορήματα Jack Reacher του Lee Child, δικαιολογημένα θα επιστρέψει και για τρίτη σεζόν. Στο βασικό καστ της σειράς είναι οι Alan Ritchson, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Bruce McGill, Maria Sten, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley και Robert Patrick. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*