Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Rebel Moon: Το νέο trailer της καινούργιας ταινίας του Zack Snyder μας προετοιμάζει για μια επικών διαστάσεων περιπέτεια

Το Rebel Moon Part 1: A Child of Fire είναι η επόμενη ταινία του Zack Snyder που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και το καινούργιο trailer της μας δίνει μια γεύση από το έπος που μας περιμένει.

Στο video βλέπουμε τον στρατό του Imperium να φτάνει σε έναν ειρηνικό πλανήτη. Η Kora - την οποία υποδύεται η Sofia Boutella - αντιλαμβάνεται πως δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να τους πολεμήσουν και ξεκινά να δημιουργεί μια ομάδα από επαναστάτες. Μεταξύ άλλων, παίρνουμε μια εικόνα από το μέγεθος της παραγωγής, για την οποία ο Snyder έχει δηλώσει πως φέρει μέγεθος εφάμιλλο με το άνοιγμα μιας άλλης ταινίας του – του Man of Steel.


Ο Snyder έγραψε το Rebel Moon με τους Kurt Johnstad και Shay Hatten και το Netflix θα το κυκλοφορήσει σε δύο μέρη. Το πρώτο μέρος του sci-fi film θα κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία στις 22 Δεκεμβρίου, ενώ το δεύτερο με όνομα Rebel Moon Part 2: The Scargiver θα γίνει διαθέσιμο στις 19 Απριλίου του 2024.

Εκτός της Boutella, στο Part 1 θα εμφανίζονται και οι Ed Skrein, Fra Fee, Charlie Hunnam, Corey Stoll, Djimon Hounsou, Cary Elwes, Jena Malone, Doona Bae και Ray Fisher.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*