Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Reboot της σειράς The Office με τη συμμετοχή του Greg Daniels, δημιουργού του original αμερικανικού sitcom

*
Σύμφωνα με αναφορές που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες, το The Office θα επιστρέψει με σειρά – reboot, στην οποία θα συμμετέχει και ο Greg Daniels, δημιουργός του original αμερικανικού show.

Όπως ισχυρίζονται οι Matthew Belloni και Jonathan Handel του Puck News, το reboot είναι ήδη υπό ανάπτυξη και θα είναι ένα από τα πρώτα projects που θα ξεκινήσουν να γυρίζονται, μετά τη λήξη της απεργίας των σεναριογράφων. Όπως σημείωσαν χαρακτηριστικά, μόλις ολοκληρωθεί η απεργία, εκατοντάδες ποιοτικά σενάρια θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους, φέρνοντας τη βιομηχανία στην πρότερη κατάστασή της. Ένα από αυτά θα είναι το σενάριο του νέου The Office.


Το 2022, ο Daniels είχε δηλώσει πως δε θα ήθελε να απογοητεύσει τους fans της σειράς με μια ενδεχόμενη αποτυχία, όμως μερικούς μήνες αργότερα αποκάλυψε πως είχε μια πολύ καλή ιδέα για reboot, που θα λειτουργούσε ως προέκταση του universe που είδαμε στην αρχική σειρά. Ύστερα από τους ισχυρισμούς των Belloni και Handel, θα λέγαμε πως είναι όντως πολύ πιθανό να δούμε την επιστροφή του επιτυχημένου show. Παρόλα αυτά, θα περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις.

Το αμερικανικό The Office προβλήθηκε από το NBC, από τις 24 Μαρτίου 2005 ως τις 16 Μαΐου 2013. Στη σειρά εμφανίστηκαν οι Steve Carrell, Rainn Wilson, John Krasinski, Jenna Fischer, B. J. Novak, Ed Helms, Rashida Jones, Amy Ryan, Mindy Kaling, Craig Robinson, James Spader, Ellie Kemper και Catherine Tate. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*