Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Recasting για πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά The Lord of the Rings: The Rings of Power

*
Ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power γυρίζεται αυτήν την περίοδο και νέα σχετικά με την παραγωγή συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του show στο Twitter, ο Joseph Mawle δεν θα επιστρέψει στον ρόλο του Adar και αντικαταστάτης του θα είναι ο Sam Hazeldine (Peaky Blinders). Οι λόγοι για τη συγκεκριμένη αλλαγή δεν έγιναν γνωστοί.

Εκτός αυτού, η Amazon ανακοίνωσε την προσθήκη 6 νέων ηθοποιών στο καστ της δεύτερης σεζόν του Lord of the Rings: The Rings of Power. Πρόκειται για τους Gabirel Akuwudike (Hanna), Yasen “Zates” Atour (The Witcher), Ben Daniels (The Crown), Nia Towle (Persuasion), Nicholas Woodeson (Paddington 2) και Amelia Kenworthy.


Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε πότε θα δούμε την δεύτερη σεζόν της σειράς. Η πρώτη είναι διαθέσιμη για streaming από το Amazon Prime Video.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*