Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Renfield: Νέο video για την ταινία με τον Nicolas Cage σκιαγραφεί τους πρωταγωνιστές

Δημοσιεύτηκε ένα νέο featurette με αρκετή δράση για την ταινία Renfield της Universal Pictures, που θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Απριλίου 2023. Στα πλάνα που θα έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Nicholas Hoult και ο Nicolas Cage μιλάνε για τη συνεργασία τους. Ακόμα, ο Hoult εκφράζει τον θαυμασμό του για την ερμηνεία του Dracula από τον Nicolas Cage, ενώ ο βραβευμένος με Oscar ηθοποιός εκθειάζει τα προτερήματα του συμπρωταγωνιστή του.

Σύμφωνα με την περιγραφή της ταινίας, ο Renfield (Nicholas Hoult) ερωτεύεται μια γυναίκα στη μοντέρνα Νέα Ορλεάνη και αποφασίζει να επιδιώξει μια ζωή μακριά από τη σκλαβιά του Count Dracula (Nicolas Cage).


Το σενάριο βασίζεται σε μια ιδέα του Robert Kirkman (The Walking Dead) και γράφτηκε από τον Ryan Ridley (Rick and Morty). Παραγωγοί είναι οι Kirkman, David Alpert, Bryan Furst και Sean Furst και εκτελεστική παραγωγός η Samantha Nisenboim.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*