Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Αλλάζει η ημερομηνία πρεμιέρας των Aquaman 2 και Shazam! 2

*
Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, η Warner Bros. Discovery φαίνεται να αλλάζει τις ημερομηνίες πρεμιέρας των Aquaman and the Lost Kingdom και Shazam! Fury of the Gods. Το sequel του Shazam! θα έκανε πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου ενώ το sequel του Aquaman είχε προγραμματιστεί στις 17 Μαρτίου 2023. Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμη τις νέες ημερομηνίες, θα μάθουμε σύντομα όταν πραγματοποιηθεί η παρουσίαση οικονομικών πεπραγμένων της Warner Bros. Discovery αυτή την εβδομάδα.

Αυτός ο επαναπρογραμματισμός έρχεται μετά την ανακοίνωση της ημερομηνίας πρεμιέρας του Joker: Folie A Deux και την ακύρωση της ταινίας Batgirl. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα ρεπορτάζ, η Warner Bros. Discovery φαίνεται πως θέλει να επανεξετάσει την τωρινή θέση του DCEU. Μόνο τρεις ταινίες έχουν σίγουρες τις ημερομηνίες πρεμιέρας τους: Black Adam, The Flash και Blue Beetle.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*