Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορταζ: Διακόπηκαν τα γυρίσματα του The Witcher

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα, τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν της σειράς The Witcher του Netflix διακόπηκαν στις 25 Ιουλίου, λόγω του ότι ο πρωταγωνιστής, Henry Cavill βρέθηκε θετικός στον COVID-19. Τη στιγμή που ήταν έτοιμη να γυριστεί η σκηνή μιας μεγάλης μάχης, η οποία είναι βγαλμένη μέσα από τα βιβλία. Δεν είναι η πρώτη φορά που η πανδημία χτυπάει την παραγωγή της σειράς The Witcher. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί τη δεύτερη σεζόν, γεγονός που μετέφερε την ημερομηνία πρεμιέρας της για τον Δεκέμβριο του 2021. Οπότε αν η είδηση για την ασθένεια του Cavill είναι αληθινή, τότε δεν αποκλείεται να υπάρξει καθυστέρηση και τώρα. Δυστυχώς, δεν είναι και τόσο εύκολη η τροποποίηση ή επέκταση του χρονοδιαγράμματος μια τέτοιας παραγωγής, καθώς οι περισσότεροι ηθοποιοί είναι παράλληλα απασχολημένοι και σε άλλα projects.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*