Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Εντός του 2024 επιστρέφει το The Lord of the Rings: The Rings of Power, στα σκαριά και τρίτη σεζον

*
Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί το πότε θα κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν της σειράς The Lord of the Rings: The Rings of Power, όπως φαίνεται όμως έχει ξεκινήσει η δουλειά για την τρίτη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του The Hollywood Reporter, ο δεύτερος κύκλος επεισοδίων θα προβληθεί εντός του 2024. Επιπλέον, οι showrunners Patrick McKay και JD Payne υπόγραψαν αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας με την Amazon Studios και αυτή είναι η ένδειξη ότι προχωράμε με τουλάχιστον ένα ακόμα κύκλο. Ακόμα δεν έχουν υπάρξει επίσημες ανακοινώσεις και λογίκα δεν πρόκειται να αργήσουν. Η πρώτη σεζόν έγινε διαθέσιμη το 2022 και έσπασε ρεκόρ προβολών στο Prime Video.

Κανείς δεν γνωρίζει το ποια θα είναι η συνέχεια, πάντως έχουμε ήδη δει τη δημιουργία της Mordor, την αποκάλυψη ότι ο Halbrand είναι ο Sauron και ένα tease πως ο Stranger είναι ο Gandalf.


Το σενάριο βασίζεται στο έργο του J.R.R. Tolkien, είναι όμως ανεξάρτητο από αυτό των ταινιών του Peter Jackson και μας μεταφέρει πολλά χρόνια στο παρελθόν.

Στο cast μετέχουν οι ηθοποιοί: Morfydd Clark ως Galadriel, Charlie Vickers ως Halbrand/Sauron, Daniel Weyman ως Stranger, Robert Aramayo ως Elrond, Lloyd Owen ως Elendil και Maxim Baldry ως Isildur. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*