Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Ετοιμάζεται η κινηματογραφική μεταφορά του Days Gone της Sony

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, το Days Gone θα είναι το επόμενο παιχνίδι του PlayStation που θα μεταφερθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες. Η πωλήσεις του τίτλου έχουν ξεπεράσει τα 9 εκ. και τα γεγονότα του διαδραματίζονται στα βόρεια των δυτικών Η.Π.Α. μετά από μια καταστροφική πανδημία που σάρωσε τον κόσμο. Πρωταγωνιστής είναι ο έμπειρος μοτοσικλετιστής, Deacon St. John που προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια σε ορδές μεταλλαγμένων, ενώ ταυτόχρονα αναζητά την αγάπη της ζωής του, που θεωρείται νεκρή. Λέγαται ότι ο ρόλος του Deacon St. John έχει δοθεί στον Sam Heughan (Outlander) και το σενάριο έχει γράψει ο Sheldon Turner. Σύμφωνα πάντοτε με το δημοσίευμα, η πλοκή θα είναι κάτι σαν μια μπαλάντα, αφιερωμένη στις ταινίες με μοτοσυκλέτες, που είναι και το αποκλειστικό μεταφορικό μέσο του πρωταγωνιστή.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*