Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ρεπορτάζ: Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά βασισμένη στα βιβλία Harry Potter

*
Δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι ετοιμάζεται η τηλεοπτική μεταφορά των επτά βιβλίων της σειράς Harry Potter που έχει γράψει η JK Rowling. Σύμφωνα με το Bloomberg, η Warner Bros. Discovery βρίσκεται πολύ κοντά στο κλείστιμο της σχετική συμφωνίας, ενώ η Independent λέει πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται απλά σε συζητήσεις και βρισκόμαστε μακριά από το κλείσιμο μιας συμφωνίας.

Λέγεται ότι κάθε σεζόν της σειράς θα βασίζεται στο αντίστοιχο βιβλίο και δεν αποκλείεται να ζητηθεί η ανάμιξη της Rowling.


Οι ταινίες Harry Potter έχουν πρωταγωνιστές τους Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watson. Προβλήθηκαν στις κινηματογραφικές αίθουσες της δεκαετία 2001- 2011 και είχαν συνολικά έσοδα $7,7 δισ.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*