Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Return to Silent Hill: Βρέθηκε ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον James

*
Τα γυρίσματα της ταινίας Return to Silent Hill αναμένεται να ξεκινήσουν τον Απρίλιο του 2023 και οι πρώτες πληροφορίες σχετικά με το καστ της παραγωγής, άρχισαν να κυκλοφορούν.

Ο Jeremy Irvine (War Horse, Mamma Mia! Here We Go Again) θα υποδυθεί τον James, έναν πληγωμένο άντρα που έχασε τον έρωτα της ζωής του, την Mary Crane, την οποία θα υποδυθεί η Hannah Emily Anderson (The Purge, X-Men: Dark Phoenix). Σκηνοθέτης της ταινίας θα είναι ο Christophe Gans (Silent Hill, Fury of the Demon) σε σενάριο του ίδιου και των Sandra Vo-Anh (Beauty and the Beast) και William Josef Schneider.


Το επερχόμενο ψυχολογικό θρίλερ – ταινία τρόμου θα βασίζεται στην ιστορία του Silent Hill 2, που κυκλοφόρησε το 2001 για PlayStation 2, Xbox και PC. Η πρεμιέρα του αναμένεται στους τελευταίους μήνες του 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*