Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ryan Reynolds και Will Ferrell στο trailer της χριστουγεννιάτικης ταινίας Spirited του Apple TV+

Οι Ryan Reynolds και Will Ferrell είναι οι πρωταγωνιστές του Spirited, της νέας Χριστουγεννιάτικης ταινίας του Apple TV+ που εμπνέεται από την κλασσική νουβέλα A Christmas Carol.

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης είναι ο Sean Anders (Dumb and Dumber To, Horrible Bosses 2), που παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της ιστορίας του Charles Dickens, μέσα από αυτήν την κωμωδία – musical. Μαζί με τους Reynolds (Deadpool, Free Guy) και Ferrell (The Producers, Vice), θα εμφανίζονται οι Octavia Spencer, Sunita Mani, Patrick Page, Aimee Carrero, Joe Tippett, Marlow Barkley, Jen Tullock και P.J. Byrne. Producers είναι οι Anders, Reynolds, Ferrell, George Dewey, Jessica Elbaum και John Morris.


Η πρεμιέρα της είναι προγραμματισμένη για τις 18 Νοεμβρίου 2022, μέσα από το Apple TV+. Μια εβδομάδα νωρίτερα, θα προβληθεί σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων στις Η.Π.Α.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*