Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Safe Home: Μπλεξίματα για την Aisha Dee στη νέα σειρά του Hulu

Το Hulu δημοσίευσε το πρώτο trailer της μίνι σειράς Safe Home, που θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιανουαρίου 2024.

Το σενάριο ακολουθεί τη Phoebe Rook, καθώς αφήνει τη δουλειά της στις δημόσιες σχέσεις για να ξεκινήσει μια νέα ζωή. Σύντομα βρίσκει μια νέα δουλειά σε μια δωρεάν νομική υπηρεσία που θα τη βοηθούσε να βρει νόημα στη ζωή της — ή έτσι νόμιζε. Σε μια δουλειά που βοηθά τους ανθρώπους να ξεφύγουν από την ενδοοικογενειακή βία, η Phoebe αποδεικνύεται ότι ουσιαστικά δραπετεύει από μια δική της κατάσταση: ένα όπως φαίνεται σκοτεινό παρελθόν. Όταν εμπλέκεται σε μια περίπλοκη υπόθεση, απλοί πολίτες και δημοσιογράφοι αρχίζουν να ερευνούν την ανάρμοστη συμπεριφορά στο υψηλού προφίλ δικηγορικό γραφείο στο οποίο εργαζόταν στο παρελθόν.


Πρωταγωνιστούν οι: Aisha Dee, Mabel Li, Virginia Gay, Thomas Cocquerel, Antonia Prebble, Hal Cumpston, Chenoa Deemal, David Roberts, Janet Andrewartha, Mark Mitchinson, Tegan Stimson, Katlyn Wong, Nicholas Burton και Yuchen Wang.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*