Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Saw XI: Οι παραγωγοί της ταινίας μιλούν για την κατεύθυνση του νέου sequel

*
Το Saw XI και η ημερομηνία πρεμιέρας του ανακοινώθηκαν καθώς η επιστροφή του franchise με το Saw X ακόμα προβαλλόταν στους κινηματογράφους και σημείωνε τη δική της επιτυχία. Παρόλα αυτά δεν έγιναν γνωστές οι πληροφορίες σχετικά με το καστ της παραγωγής, αλλά ούτε και του σεναρίου της. Έτσι έμειναν ανοιχτά τα ενδεχόμενα ενός ακόμα reboot, ενός sequel και ενός prequel ταυτόχρονα.

Ο παραγωγός Oren Koules μίλησε σχετικά με τη νέα συνέχιση της σειράς, αναφέροντας πως η Cecilia του Saw X παραμένει ζωντανή. Η Cecilia ήταν το βασικό αντίπαλο δέος του John Kramer / Jigsaw και, σύμφωνα με τις δηλώσεις του Koules, θα τη δούμε να επιστρέφει στη νέα ταινία. Αυτό σημαίνει πως και το Saw XI θα αποτελεί prequel του Saw 3, στο οποίο είδαμε τον θάνατο του Kramer. Κατά κάποιον τρόπο λοιπόν επιβεβαιώθηκε και η επιστροφή του Tobin Bell στον εμβληματικό πια ρόλο του στη σειρά.

Πάντως, ο παραγωγός άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο ενός sequel για το Spiral: From the Book of Saw, λέγοντας πως ο Chris Rock θέλει να γυριστεί η συνέχεια της ταινίας που προβλήθηκε τον Μάιο του 2021. Αυτό σημαίνει πως το Saw franchise έχει ακόμα μέλλον μπροστά του.
Το Saw XI θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2024. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*