Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Scott Pilgrim Takes Off: Το νέο trailer παρουσιάζει την αρχή της σχέσης του Scott με τη Ramona

Λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς Scott Pilgrim Takes Off, το Netflix δημοσίευσε ένα νέο trailer που παρουσιάζει την αρχή της σχέσης του Scott με τη Ramona.

“Ο Scott Pilgrim γνωρίζει το κορίτσι των ονείρων του, τη Ramona Flowers, μαθαίνει όμως ότι πρέπει να βγάλει από τη μέση και τους επτά σατανικούς πρώην της. Στη συνέχεια τα πράγματα γίνονται περίπλοκα", αναφέρει η σύνοψη.


Επιστρέφει το cast της ταινίας του 2010, Scott Pilgrim vs. The World. Έτσι ο Michael Cera θα υποδυθεί τον Scott, η Mary Elizabeth Winstead τη Ramona, ο Kieran Culkin τον Wallace Wells, η Anna Kendrick τη Stacey Pilgrim, η Brie Larson την Envy Adams, η Aubrey Plaza τη Julie Powers, η Ellen Wong τη Knives Chau, η Alison Pill την Kim Pine, ο Johnny Simmons τον Young Neil και ο Mark Webber τον Stephen Stills. Στους ρόλους των πρώην της Ramona οι: Satya Bhabha ως Matthew Patel, Chris Evans ως Lucas Lee, Brandon Routh ως Todd Ingram, Jason Schwartzman ως Gideon Graves και Mae Whitman ως Roxie.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*