Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Blu-ray και DVD θα κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν του The Last of Us

*
Η πρώτη σεζόν της τηλεοπτικής σειράς του HBO, The Last of Us θα κυκλοφορήσει σε DVD και Blu-ray το προσεχές καλοκαίρι και πιο συγκεκριμένα στις 18 Ιουλίου. Η έκδοση 4K Ultra HD θα κοστίζει $50, η Blu-ray $45 και όσοι προτιμήσουν τα DVD $40. Οι προπαραγγελίες μέσω Amazon UK έχουν ξεκινήσει και εκτός από τα παραπάνω προσφέρει και μια λίγο πιο ακριβή Steelbook 4K UHD Edition.

Εκτός από τα εννέα επεισόδια, θα υπάρχει και επιπλέον υλικό:


- The Last of Us: Stranger Than Fiction- Το cast και οι δημιουργοί της σειράς συζητούν με ειδικούς στην επιβίωση, τη μικροβιολογία και την παρασιτολογία, σχετικά με την πραγματικότητα και την αποκάλυψη στο The Last of Us.

- Controllers Down: Adapting The Last of Us- Ακολουθεί τα βήματα της μεταφοράς του video game στην τηλεοπτική σειρά και μιλάνε οι πρωταγωνιστές, όπως επίσης οι δημιουργοί.

- From Levels to Live Action- Θα ανακαλύψετε το πως αγαπημένες στιγμές από τα video games επεκτάθηκαν στην τηλεοπτική σειρά.

- Getting to Know Me (4 Featurettes)

- The Last Debrief with Troy Baker (2 Featurettes)

- Inside the Episode (9 Featurettes)

- Is This a The Last of Us Line? (2 Featurettes)

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*