Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Freevee μετονομάζεται η πλατφόρμα IMDb TV της Amazon

*
H πλατφόρμα IMDb TV της Amazon αλλάζει όνομα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, η υπηρεσία video streming που περιλαμβάνει διαφημίσεις, θα μετονομαστεί σε Freevee από τις 27 Απριλίου 2022. Σύμφωνα με την Amazon Studios, η αλλαγή έγινε προκειμένου να είναι ξεκάθαρο το κόστος που απαιτείται για την πρόσβαση στην πλατφόρμα.

Μέρος της αλλαγής ονόματος είναι η επένδυση από πλευράς Amazon επιπλέον χρημάτων σε τηλεοπτικά προγράμματα, με την υπόσχεση για 70% επιπλέον αποκλειστικό περιεχόμενο. Ανάμεσα στη σειρές που αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στην υπηρεσία είναι η παραγωγή High School, των Tegan και Sara. Περισσότερα θα ανακοινωθούν στις 2 Μαΐου, κατά τη διάρκεια της παρουσίασης NewFronts.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*