Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε καλό δρόμο η τηλεοπτική σειρά Alien

*
Πρόοδος σημειώνεται όσον αφορά την επερχόμενη σειρά Alien που ετοιμάζει για το FX ο showrunner του Fargo, Noah Hawley.

"Ο Noah ασχολείται αυτή τη στιγμή με την παραγωγή της πέμπτης σεζόν του Fargo, αλλά βρίσκεται σε ενεργή φάση προ-παραγωγής του Alien, έχει γράψει σενάρια", είπε ο επικεφαλής του FX John Landgraf κατά τη διάρκεια ενός press tour της Television Critics Association. "Νομίζω ότι θα συναντηθεί με τον production designer του στο Αθστον αυτό το Σαββατοκύριακο και προετοιμάζουν την παραγωγή για φέτος αφού ολοκληρώσει την πέμπτη σεζόν του Fargo".


Ο Landgraf είχε προηγουμένως διευκρινίσει ότι η σειρά "διαδραματίζεται πριν από τη Ripley. Είναι η πρώτη ιστορία της σειράς Alien που διαδραματίζεται στη Γη, κοντά στο τέλος αυτού του αιώνα βρισκόμαστε, περίπου 70 χρόνια από τώρα".

Σημειώνεται ότι η Ellen Ripley, την οποία υποδύθηκε σε τέσσερεις ταινίες η Sigourney Weaver, δεν θα εμφανίζεται στη σειρά. Το ίδιο συμβαίνει και με τους υπόλοιπους χαρακτήρες των ταινιών, πέρα από το alien.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*