Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε μία πλατφόρμα θα συγχωνευθούν το HBO Max και το Discovery+

*
To HBO Max σύντομα θα πάψει να υπάρχει στη μορφή που το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια του πρώτου απολογισμού οικονομικών πεπραγμένων από της στιγμή που έγινε η συγχώνευση, η Warner Bros. Discovery ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να ενώσει το HBO Max και το Discovery+ σε μία και μοναδική υπηρεσία streaming, που θα κάνει πρεμιέρα το καλοκαίρι του 2023. Είναι άγνωστο αν ο τίτλος HBO θα συνεχίσει να υπάρχει και σύμφωνα με τον επικεφλής του τμήματος global streaming, JB Perrette η εταιρεία συνεχίζει την έρευνα σχετικά με το brand name που θα ήθελαν οι καταναλωτές.

Τα νέα έρχονται έπειτα από την ανακοίνωση απωλείών $3,42 δισ. για τη Warner Bros. Discovery το δεύτερο τρίμηνο του έτους. Το διοικητικό συμβούλιο αναζητά τρόπους να αλλάξει τα όσα προσφέρει στον τομέα του streaming και μεταξύ άλλων υπάρχει η ανάγκη περικοπών εξόδων της τάξης των $3 δισ. που δίνουν βάση στις φήμες περί του αβέβαιου μέλλοντος για το HBO Max.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*