Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε προχωρημένες συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του Gradiator ο Denzel Washington

*
Σχεδόν 16 χρόνια μετά το American Gangster, o Denzel Washington και ο Ridley Scott είναι πολύ πιθανό να συνεργαστούν ξανά. Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, ο ηθοποιός βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων για να συμπρωταγωνιστήσει στη συνέχεια του Gladiator.

Ο Paul Mescal αναμένεται να βρεθεί αντιμέτωπος με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Washington, ενώ ο Scott επιστρέφει στον ρόλο του σκηνοθέτη. Ο Scott θα βρίσκεται επίσης στην ομάδα των παραγωγών, μαζί με τον πρόεδρο της Scott Free, Michael Pruss, συν τους Doug Wick & Lucy Fisher της Red Wagon Entertainment. Οι Walter Parkes και Laurie MacDonaldDavid θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί. Το σενάριο έχει γράψει ο David Scarpa.


Ο Mescal θα υποδυθεί τον Lucius, γιο της Lucilla (Connie Nielsen), που πλέον έχει μεγαλώσει, καθώς τα γεγονότα διαδραματίζονται αρκετά χρόνια μετά από εκείνα της πρώτη ταινίας. Ο Lucius ήταν επίσης ανηψιός του Commodus (Joaquin Phoenix), που ανέβηκε στον θρόνο της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας αφότου δολοφόνησε τον πατέρα του, Marcus Aurelius.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*