Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε σκηνικό αποκάλυψης διαδραματίζεται το reality Zombieverse του Netflix (trailer)

Το νέο reality show του Netflix περιστρέφεται γύρω από ένα αποκαλυπτικό σκηνικό με zombies. Ο τίτλος του είναι Zombieverse και οι παίκτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη Σεούλ της Νότιας Κορέας. Στο πρώτο trailer, μια παρουσιάστρια ειδήσεων αναφέρει ότι πολλοί ασθενείς έχουν παρουσιάσει ασυνήθιστα, βίαια συμπτώματα λόγω μια άγνωστης μόλυνσης. Ακολουθούν πλάνα με κόσμο να τρέχει πανικόβλητος στους δρόμους, πριν δεχτούν επίθεση.

"Τι να κάνουμε; Πού να πάμε;" ρωτάει ένας και ένας άλλος λέει: "Θα πεθάνουμε, θα σκοτωθούμε όλοι". Μπορείτε να δείτε ανθρώπους να τρέχουν μέσα από σούπερ μάρκετ, να σκαρφαλώνουν πάνω από κτίρια, ακόμη και να προσπαθούν να ξεφύγουν γατζωμένοι σε προφυλακτήρες αυτοκινήτων.


Το reality θα κάνει πρεμιέρα στη συνδρομητική πλατφόρμα στις 8 Αυγούστου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*