Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Inspector Clouseau στη νέα ταινία Pink Panther ο Eddie Murphy

*
Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter, ο Eddie Murphy βρίσκεται σε συζητήσεις για να υποδυθεί τον Inspector Clouseau στη νέα ταινία Pink Panther που ετοιμάζει η MGM. Η σκηνοθεσία έχει ανατεθεί στον Jeff Fowler (Sonic the Hedgehog) και το σενάριο έχει γράψει ο Chris Bremner (Bad Boys for Life). Η ομάδα των παραγωγών αποτελείται από τους Julie Andrews, Larry Mirisch, Jonathan Eirich και Dan Lin. Οι ταινίες της σειράς Pink Panther (Ροζ Πάνθηρας) είναι ιδαιίτερα δημοφιλής και ο Peter Sellers είναι αυτός που έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των σινεφίλ ως επιθεωρητής Κλουζώ. Τον διαδέχτηκε ο Steve Martin.

Για όσους δεν γνωρίζουν Pink Panther είναι το ανεκτίμητο ροζ διαμάντι που κλάπηκε στην πρώτη ταινία, αλλά και το όνομα του ζώου που πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο cartoon. Λέγεται ότι η επερχόμενη ταινία θα είναι μια μίξη live-action και animation, με τον Clouseau και τον Pink Panther να ενώνουν για πρώτη φορά τις δυνάμεις τους στη μεγάλη οθόνη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*