Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ταινία θα μεταφερθεί το αμφιλεγόμενο Martha is Dead

*
Το αμφιλεγόμενο horror game Martha is Dead πρόκειται να μεταφερθεί σε ταινία. Για τον λόγο αυτό η LKA (το studio που βρίσκεται πίσω από τη δημιουργία του), συνεργάζεται με τη Wired Productions και τη σουηδική εταιρεία παραγωγής ταινιών, Studios Extraordinaires.

“Κάθε στοιχείο του Martha is Dead δημιουργήθηκε με απόλυτη ακρίβεια και προσοχή", δήλωσε ο ιδρυτής της LKA, σεναριογράφος και σχεδιαστής του παιχνιδιού, Luca Dalcò.


"Η πολυπλοκότητα της αφήγησης σχεδιάστηκε σχολαστικά, οπτικοποιήθηκε και μάλιστα διαμορφώθηκε με γνώμονα την κινηματογραφική ποιότητα. Το να ζωντανέψει αυτό ως ταινία είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

Το παιχνίδι, που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022, διαδραματίζεται στην Τοσκάνη το 1944 και ο παίκτης ελέγχει τη Giulia, μια νεαρή γυναίκα που βρίσκεται παγιδευμένη σε ένα σκοτεινό μυστήριο όταν η δίδυμη αδερφή της, Martha βρίσκεται νεκρή.

Ενώ έλαβε εξαιρετικές κριτικές για τα λεπτομερή τοπία του, το Martha is Dead βρέθηκε στο επίκεντρο μιας διαμάχης για τις αμφιλεγόμενες σκηνές του, που αφορούν κυρίως ακρωτηριασμούς σωμάτων και μια δευτερεύουσα πλοκή που εν μέρει περιστρέφεται γύρω από μία αποβολή. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*