Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε ταινία θα μεταφερθεί το Streets of Rage με σενάριο του δημιουργού του John Wick

*
Μετά την επιτυχία των ταινιών Sonic the Hedgehog, η SEGA ετοιμάζεται για μια ακόμα κινηματογραφική μεταφορά που σχετίζεται με franchise της. Όπως δημοσιεύει το Deadline, το beat ’em up game Streets of Rage παίρνει σειρά για μια νέα ταινία. Το σενάριο θα γράψει το Derek Kolstad, δημιουργός των ταινιών John Wick.

Το πρώτο παιχνίδι Streets of Rage κυκλοφόρησε το 1991 για το Sega Genesis. Πρωταγωνιστές είναι πρώην στελέχη της αστυνομίας που καταδιώκουν το συνδικάτο του εγκλήματος. Από τότε κυκλοφόρησαν μια σείρα από sequels, με το πιο πρόσφατο να είναι το Streets of Rage 4, που λανσαρίστηκε τον Απρίλιο του 2020 και έχει πουλήσει περισσότερα από 2,5 εκ. αντίτυπα. Την παραγωγή έχουν αναλάβει η dj2 Entertainment (Sonic the Hedgehog) και Escape Artists (Equalizer).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*