Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε τηλεοπτική σειρά θα μεταφερθεί η κλασσική ταινία Poltergeist

*
Η κλασσική ταινία τρόμου Poltergeist του 1982 θα μεταφερθεί σε τηλεοπτική σειρά. Σύμφωνα με το Variety, η παραγωγή της βρίσκεται σε αρχικό στάδιο από την Amazon και την MGM Studios με τους Darryl Frank και Justin Falvey της Amblin Television να έχουν ρόλο παραγωγού, όπως και στο φίλμ, που είχε σκηνοθετήσει ο Tobe Hooper (The Texas Chainsaw Massacre). Το σενάριο ακουθεί την οικογένεια Freeling που μετακομίζει σε ένα νέο σπίτι, όμως σύντομα ανακαλύπτουν ότι είναι γεμάτο φαντάσματα που κυνηγάνε την κόρη τους. Με τη βοήθεια ενός εκκεντρικού μέντιουμ η οικογένεια προσπαθεί να σώσει το παιδί από μια υπερφυσική οντότητα. Το αρχικό σενάριο βασίστηκε σε μια ιδέα του Steven Spielberg.

Η ταινία σημείωσε εμπορική επιτυχία, καθώς είχε εισπράξεις $121 εκ. και προϋπολογισμό μόλις $10,7 εκ. Επίσης, ηταν υποψήφια για δύο Oscar. Ακολούθησαν δύο συνέχειες, το 1986 και το 1988, ενώ το 2015 κυκλοφόρησε ένα reboot. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*