Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σε Χριστουγεννιάτικους μπελάδες ο Eddie Murphy στην ταινία Candy Cane Lane του Prime Video (trailer)

Το Prime Video δημοσίευσε το trailer της ταινίας Candy Cane Lane, όπου πρωταγωνιστεί ο Eddie Murphy στον ρόλο ενός διακοσμητή σπιτιών.

Στα πλάνα που θα παρακολουθήσετε στη συνέχεια, ο Chris, το οποίο υποδύεται ο Murphy, συνάπτει αλόγιστα μια συμφωνία με ένα άτακτο ξωτικό για να πετύχει την χριστουγεννιάτικη επιθυμία του να κερδίσει τον ετήσιο χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό διακόσμησης σπιτιού της γειτονιάς του. Σύντομα μαθαίνει για τις τρομερές συνέπειες της επιθυμίας του, που περιελάμβανε τη μετατροπή του σε ειδώλιο. Έτσι, ζητάει τη βοήθεια της οικογένειάς του για να πιάσει το κακό ξωτικό πριν να είναι πολύ αργά.


Η ταινία θα κάνει πρεμιέρα την 1η Δεκεμβρίου.

Συμπρωταγωνιστούν οι: Jillian Bell, Thaddeus J. Mixson, Ken Marino, Nick Offerman, Robin Thede, Chris Redd, Genneya Walton, Madison Thomas, D.C. Young Fly, Riki Lindhome, Anjelah Johnson-Reyes, Lombardo Boyar, Danielle Pinnock και Timothy Simons.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*