Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρά live-action Dungeons & Dragons στα σκαριά από το Paramount+

*
Μετά τον πρώτο κύκλο επεισοδίων της σειράς Halo, το Paramount+ στρέφεται ξανά στον κόσμο του gaming, με τη δημιουργία μιας live-action σειράς Dungeons & Dragons.

Σύμφωνα με αναφορές, η υπηρεσία εξασφάλισε τα τηλεοπτικά δικαιώματα του franchise και έχει ήδη δώσει το πράσινο φως για την παραγωγή 8 επεισοδίων, που θα απαρτίζουν την πρώτη σεζόν του show. Για την παραγωγή του, η Paramount Pictures συνεργάζεται με την eOne, με την οποία ετοιμάζει και την επερχόμενη live-action ταινία Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves.

Το εν λόγω project χαρακτηρίζεται ως το πιο μεγαλεπήβολο τηλεοπτικό εγχείρημα της Paramount Pictures. Μάλιστα, υπάρχουν ήδη συζητήσεις για περαιτέρω διεύρυνση του σύμπαντος του Dungeons & Dragons στο τηλεοπτικό φορμάτ, όμως για την ώρα δεν γνωρίζουμε περισσότερα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*