Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σειρές σχετικές με το Game of Thrones μπήκαν στο ράφι λέει ο George R.R. Martin

*
Ο δημοφιλής συγγραφέας George R.R. Martin αποκάλυψε ότι σειρές σχετικές με το Game of Thrones έχουν καταλήξει στο ράφι. Μέσω του προσωπικού του blog, o Martin παρείχε πληροφορίες σχετικά μετα επερχόμενα Game of Thrones projects, λέγοντας ότι προς το παρόν εργάζεται στη δεύτερη σεζόν του House of the Dragon και σε άλλες σειρές σε συνεργασία με το HBO.

"Μερικές από αυτές προχωράνε ταχύτερα από άλλες, μιας και αυτό συμβαίνει πάντοτε με την ανάπτυξη. Καμία δεν έχει πάρει ακόμα το πράσινο φως, αλλά ελπίζουμε...ίσως σύντομα. Κάποες από αυτές έχουν μπει στο ράφι, αλλά δεν θα συμφωνούσα με την άποψη ότι είναι νεκρές".


"Μπορείς να βγάλεις κάτι απο το ράφι με την ίδια ευκολία που το τοποθετείς σε αυτό. Σίγουρα έχουμε όλοι επηρεαστεί από τις αλλαγές στο HBO Max", γράφει ο Martin.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*