Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σεναριογράφος του Dune θα επιμεληθεί την ιστορία της ταινίας Gears of War του Netflix

*
O Jon Spaihts συμφώνησε με το Netflix και θα γράψει το σενάριο της επερχόμενης ταινίας Gears of War. Πρόσφατα είχε προταθεί για βραβείο Oscar στην κατηγορία Best Adapted Screenplay, για το Dune, το σενάριο του οποίου έγραψε σε συναργασία με τον σκηνοθέτη Denis Villeneuve και τον Eric Roth. Επίσης, έχει συμβολή στο σενάριο του sequel, ενώ στο παραλθόν εργάστηκε σε παραγωγές όπως τα: Prometheus, Doctor Strange, Passengers και The Mummy.

"Το Gears of War είναι ένα από τα πιο σπουδαία παιχνίδια δράσης όλων των εποχών, με ζωντανούς χαρακτήρες, έναν όμορφα σχεδιασμένο κόσμο και ένα σύστημα μάχης που παραπέμπει στη φονικότητα του πολέμου και τη σημασία του να στέκεσαι δίπλα στους συμπολεμιστές σου", είπε ο Spaihts στο Netflix. "Θα μεταφερθεί στο σινεμά και είμαι ενθουσιασμένος που έχω την ευκαιρία να βοηθήσω να γίνει πραγματικότητα".


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*