Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sequel του Game of Thrones με πρωταγωνιστή τον Jon Snow ετοιμάζει το HBO

*
Σε αρχικό στάδιο παραγωγής βρίσκεται το πρώτο sequel της σειρας Game of Thrones. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Hollywood Reporter, η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από τον Jon Snow και ο Kit Harington επιστρέφει για να υποδυθεί τον δημοφιλή χαρακτήρα.

Στην όγδοη και τελευταία σεζόν της σειράς Game of Thrones, o Jon Snow ανακάλυψε ότι το πραγματικό του όνομα είναι Aegon Targaryen και είναι πιθανός διάδοχος του Iron Throne. Στο φινάλε της σειράς εξορίστηκε από το Westeros και περιπλανήθηκε στα βόρεια, αφήνοντας πίσω του την παλιά του ζωή. Δεν αποκλείεται στο project να επανέλθουν και άλλοι χαρακτήρες της σειράς που έχει κατακτήσει εκατομμύρια τηλεθεατές, όπως οι Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) και Brienne of Tarth (Gwendoline Christie).


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*