Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sex Education: Επιστρέφει με νέα επεισόδια το Φθινόπωρο

*
To Φθινόπωρο θα πραγματοποιηθεί πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν της σειράς Sex Education του Netflix. Σύμφωνα με δημοσίευμα του The Hollywood Reporter ο νέος κύκλος επεισοδίων θα αποτελέσει μια δημιουργική επανεκκίνηση και θα περιλαμβάνει μια σειρά από νέα και γνώριμα πρόσωπα, καθώς το Sex Education μετακινείται από το Moordale High σε ένα νέο σχολείο.

Ο Asa Butterfield επιστρέφει στον ρόλο του Otis και η Gillian Anderson θα υποδυθεί για μια ακόμα φορά τη μητέρα του, Jean. Στο πλευρό τους οι Connor Swindells (Adam), Aimee-Lou Wood (Aimee), Kedar Williams-Stirling (Jackson), Dua Saleh (Cal), Mimi Keene (Ruby), Chinenye Ezeudu (Viv) και George Robinson (Isaac). Στο cast εντάχθηκε και ο Dan Levy, στον ρόλο του συγγραφέα και καθηγητή, Thomas Molloy.


Η Patricia Allison (Ola) έχει αποχωρήσει από το cast, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την Tanya Reynolds (Lily), τη Simone Ashley και τη Rakhee Thakrar.

Η επερχόμενη σεζόν θα είναι η τελευταία για την Emma Mackey (Maeve Wiley) και τον Ncuti Gatwa (Eric Effiong). Ο τελευταίος είναι ο νέος Doctor στη σειρά Doctor Who.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*