Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sexy Beast: Εγκλήματα και έρωτες στη νέα σειρά του Paramount+ (trailer)

Το Paramount+ δημοσίευσε το πρώτο trailer της σειράς Sexy Beast, που αποτελεί το prequel της ομώνυμης ταινίας του Jonathan Glazer (2000). Θα κάνει πρεμιέρα στο Paramount+ στις 25 Ιανουαρίου.

Το σενάριο του Sexy Beast ακολουθεί τους αχώριστους φίλους Gal Dove (James McArdle) και Don Logan (Emun Elliott), δύο ληστών που προσπαθούν να επιβιώσουν στον υπόκοσμο του Λονδίνου τη δεκαετία του '90. Οι δρόμοι τους θα συναντηθούν με αυτόν της DeeDee Harrison (Sarah Greene), μια στάρλετ που θα εμπλακεί σε ερωτική σχέση με τον Gal και τον Teddy Bass (Stephen Moyer), έναν αρχιμαφιόζο που θα στρατολογήσει τον Gal και Don για να δουλέψουν υπέρ της αυτοκρατορίας του.


Στο cast μετέχουν επίσης οι: Tamsin Greig, Eliza Bennett, Ralph Brown, John Dagleish, Peter Ferdinando, Nitin Ganatra, Robbie Gee, Alice Bailey Johnson, Paul Kaye, David Kennedy, Cally Lawrence, Clea Martin, Nicholas Nunn, Julian Rhind-Tutt και Lex Shrapnel.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*