Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Shardlake: Ο Sean Bean πρωταγωνιστεί στη σειρά εποχής του Hulu (trailer)

Το Hulu κυκλοφόρησε το επίσημο trailer της σειράς Shardlake, όπου πρωταγωνιστεί ο Sean Bean ευρύτερα γνωστός για τους ρόλους του στο The Lord of the Rings και στο Game of Thrones. Υποδύεται τον Thomas Cromwell, τον επικίνδυνο και πανίσχυρο άνδρα που αποτελεί το δεξί χέρι το βασιλιά Ερίκου του 8ου. Θα κάνει πρεμιέρα την 1η Μαΐου 2024.

"Βουτηγμένο στο μυστήριο, το σασπένς και την εξαπάτηση, αυτό το δράμα τεσσάρων μερών είναι μια απόκοσμη περιπέτεια που διαδραματίζεται στην Αγγλία του 16ου αιώνα κατά τη διάλυση των μοναστηριών. Η προστατευμένη ζωή του Shardlake ως δικηγόρου ανατρέπεται όταν ο Cromwell του δίνει εντολή να ερευνήσει τη δολοφονία ενός από τους επιτρόπους του σε ένα μοναστήρι στην απομακρυσμένη πόλη Scarnsea", αναφέρει η σύνοψη. "Ο επίτροπος συγκέντρωνε στοιχεία για να κλείσει το μοναστήρι και είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για την πολιτική επιβίωση του ίδιου του Cromwell ο Shardlake να εξιχνιάσει τη δολοφονία και να κλείσει το μοναστήρι. Τονίζει μάλιστα στον Shardlake ότι η αποτυχία δεν αποτελεί επιλογή. Ο Cromwell επιμένει να συνοδευτεί από τον ότι συνοδεύεται από τον Jack Barak στο Scarnsea, όπου το δίδυμο αντιμετωπίζει εχθρότητα, καχυποψία και παράνοια από τους μοναχούς που φοβούνται για το μέλλον τους και φαινομενικά δεν θα σταματήσουν με τίποτα για να διατηρήσουν την τάξη τους".


Συμπρωταγωνιστούν οι: Arthur Hughes ως Matthew Shardlake, Anthony Boyle ως Jack Barak, Babou Ceesay ως Abbot Fabian, Paul Kaye ως Brother Jerome, Ruby Ashbourne Serkis ως Alice, Peter Firth ως Norfolk, Matthew Steer ως Goodhap, Brian Vernel ως Brother Mortimus, Irfan Shamji ως Brother Guy, David Pearse ως Brother Edwig, Miles Barrow ως Brother Gabriel, Mike Noble ως Bugge και Kimberley Nixon ως Joan.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*