Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Silo: Η αλήθεια σοκάρει στο πρώτο teaser της σειράς του Apple TV+ (trailer)

Το Apple TV+ δημοσίευσε το επίσημο teaser για την επερχόμενη σειρά επιστημονικής φαντασίας με τίτλο Silo, όπου πρωταγωνιστεί η Rebecca Ferguson και θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Μαΐου με δύο επεισόδια.

Το video παρουσιάζει ένα μέλλον όπου πολλοί άνθρωποι ζούνε σε ένα υπόγειο σιλό, λόγω των αντίξοων συνθηκών που επικρατούν στον έξω κόσμο. Επιπλέον, η Ferguson θα αποκαλύψει μια σοκαριστική αλήθεια για το σιλό.


"Σε ένα κατεστραμμένο και τοξικό μέλλον, χιλιάδες ζουν σε ένα γιγάντιο σιλό βαθιά κάτω από τη γη. Όταν ο σερίφης του παραβεί έναν βασικό κανόνα και οι κάτοικοι πεθαίνουν μυστηριωδώς, η μηχανικός Juliette αρχίζει να αποκαλύπτει συγκλονιστικά μυστικά και την αλήθεια για το σιλό", αναφέρει η σύνοψη.

Το σενάριο έχει γράψει ο Graham Yost (The Americans, Slow Horses) και βασίζεται στην ομώνυμη νουβέλα του Howey. Εκτός από τη Ferguson πρωταγωνιστούν οι Tim Robbins (The Shawshank Redemption), Rashida Jones (The Office), David Oyelowo (Selma), Common (John Wick: Chapter 2), Harriet Walter (Ted Lasso), Avi Nash (The Walking Dead), Iain Glen (Game of Thrones), Shane McRae (Sneaky Pete) και πολλοί άλλοι.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*