Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σκηνοθέτρια του The Last of Us εξηγεί την προσθήκη στοιχείων από το The Last of Us Part 2

*
Όσο προχωράει η τηλεοπτική σειρά The Last of Us του HBO, τόσο περισσότερα τα στοιχεία από το The Last of Us Part 2 video game.

Στο έκτο επεισόδιο, ο Joel και η Ellie πηγαίνουν στο Jackson του Wyoming, όπου θα βρούν τον αδελφό του πρώτου, Tommy (Gabriel Luna). Ο οικισμός στον οποίο καταλλήλουν μοιάζει πολύ με το Jackson του Part 2 και όχι με εκείνον του πρώτου παιχνιδιού. Επιπλέον, υπάρχει η Shimmer το άλογο της Ellie και κατά πάσα πιθανότητα η Dina.


Σχετικά με τα παραπάνω μίλησε στο Variety η σκηνοθέτιδα Jasmila Žbanić.

"Δεν έδωσα μεγάλη σημασία γιατί για εμένα ήταν πολύ φυσικό. Αυτό για το οποίο συζητήσαμε πολύ ήταν ότι επιβιώσα από τον πόλεμο στο Σαράγιεβο τη δεκαετία του '90. Πιστεύω ότι για τον Craig και τον Neil ήταν ενδιαφέρον το ότι έζησα σε ένα μέρος που ήταν κατά κάποιον τρόπο όπως το Jackson, γιατί ήμασταν περικυκλωμένοι από τον Στρατό της Σερβίας και μας βομβάρδιζαν διαρκώς. Έπρεπε να βρισκόμαστε σε συναγερμό, έπρεπε να επιβιώσουμε, έπρεπε να μάθουμε να ζούμε με το τίποτα, δίχως πολιτισμό. Δεν υπήρχε ηλεκτρισμός, φαγητό, τίποτα. Καταφέραμε όμως να επιβιώσουμε λόγω της αλληλεγγύης και με τον τρόπο που κατασκευάστηκε εκ νέου η πόλη".

H Žbanić πρόσθεσε ότι δόθηκε πολύ μεγάλη προσοχή και στο δεύτερο παιχνίδι όταν δημιούργησαν Jackson. "Μιλούσα πολύ με τον Neil για όλη την ατμόσφαιρα της πόλης και για το τι είχε στο μυαλό του, και τι επίσης δεν υπάρχει. Υπάρχουν κάποια στοιχεία που πρόσθεσε ο Craig. Μίλησα επίσης με πολλούς gamers. Πάντα ρωτάω, "Τι θέλουν να δουν; Τι περιμένετε από το παιχνίδι;". Είπαν να κρατήσουμε αυτά τα συναισθήματα και την ατμόσφαιρα".

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*