Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skull Island: Ανακοινώθηκαν η ημερομηνία πρεμιέρας και το cast της σειράς του Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε την ημερομηνία πρεμιέρας και το cast της σειράς Skull Island, που αποτελεί την τηλεοπτική μεταφορά του MonsterVerse franchise της Legendary.

Τις φωνές τους στους πρωταγωνιστές δανείζουν οι Nicolas Cantu ως Charlie, Mae Whitman, Darren Barnett ως Mike, Benjamin Bratt ως Cap και Betty Gilpin ως Irene.


Δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός είναι ο Brian Duffield (Love and Monsters).

"Το Skull Island ταξιδεύει τους θεατές σε μια συναρπαστική περιπέτεια, καθώς μια ομάδα καλόκαρδων εξερευνητών σώζει την Annie από τον ωκεανό, αγνοώντας ότι η πράξη του ηρωισμού τους θα τους οδηγήσει στο ύπουλο Skull Island. Αυτό το αινιγματικό μέρος φιλοξενεί παράξενα πλάσματα και τρομακτικά τέρατα, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του πανίσχυρου τιτάνα, Kong", αναφέρει η σύνοψη.

Η πρεμιέρα του Skull Island στο Netflix θα πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*