Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Skull Island: Trailer για τη νέα animated σειρά του Netflix με τον King Kong

Το Netflix κυκλοφόρησε το trailer της animated σειράς Skull Island, το επόμενο κεφάλαιο του MonsterVerse των Legendary Pictures και Warner Bros. Pictures.

Μια ομάδα εξερευνητών φτάνει στο Skull Island, αφού διασώσει τη νεαρή Annie από τα κύματα του Ωκεανού. Η Annie μεγάλωσε στο νησί, όπου έγινε φίλη με ντόπια… κτήνη, μεταξύ των οποίων είναι και ο θρυλικός King Kong. Εκεί, το group θα συναντήσει αθέατα μυστήρια που θα το οδηγήσουν σε μια φανταστική περιπέτεια.


Δημιουργός, σεναριογράφος και εκτελεστικός παραγωγός του Skull Island είναι ο Brian Duffield (Love and Monsters). Στο καστ των voice actors είναι οι Nicolas Cantu (The Fabelmans), Mae Whitman (Family Guy), Darren Barnett (Never Have I Ever), Benjamin Bratt (Poker Face) και Betty Gilpin (Mrs. Davis). Οι Jacob Robinson, Brad Graeber, Jen Chambers και Thomas Tull είναι και αυτοί εκτελεστικοί παραγωγοί του show.

Το Skull Island θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 22 Ιουνίου 2023.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*