Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Σμύρνη που αγαπημένη: Το πράσινο φως από το Netflix πήρε η ταινία της Μιμής Ντενίση (trailer)

Μετά την πρώτη τηλεοπτική σειρά, έρχεται και η πρώτη ελληνική ταινία στο Netflix. Όπως αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια πρωινής τηλεοπτικής εκπομπής, μετά από διαπραγματεύσεις που κράτησαν αρκετό καιρό η ταινία "Σμύρνη μου αγαπημένη" της Μιμής Ντενίση πήρε το πράσινο φως για να προστεθεί στον κατάλογο της πλατφόρμας video streaming. Οι σχετικές ανακοινώσεις αναμένονται μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η παραγωγή βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο της Μιμής Ντενίση. Το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τη Μικρασιατική Καταστροφή το 1922 και σε πρωταγωνιστικό ρόλο βρίσκεται μια Ελληνίδα της υψηλής κοινωνίας της Σμύρνης των αρχών του 20ού αιώνα.


Στους βασικούς ρόλους εμφανίζονται οι ηθοποιοί: Μιμή Ντενίση, Λεωνίδας Κακούρης, Μπουράκ Χακί, Κρατερός Κατσούλης, Κατερίνα Γερονικολού, Γιάννης Βογιατζής, Ταμίλα Κουλίεβα, Αναστασία Παντούση, Χρήστος Στέργιογλου και άλλοι.

Είναι η πιο ακριβή ως σήμερα παραγωγή του ελληνικού κινηματογράφου, με προϋπολογισμό που ξεπέρασε τα €4 εκ. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*