Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Sonic Prime: Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν στο YouTube (video)

Το πρώτο επεισόδιο από τον δεύτερο κύκλο επεισοδίων της animated σειράς Sonic Prime, είναι τώρα διαθέσιμο στο YouTube. Η κυκλοφορία ολόκληρης της δεύτερης σεζόν είναι προγραμματισμένη για τις 13 Ιουλίου 2023, αποκλειστικά μέσω Netflix.

Στο πρώτο επεισόδιο ο Shadow επιτίθεται στον Sonic, στο κενό του Shatterverse, οργισμένος για την καταστροφή του Green Hill. Η δεύτερη σεζόν θα αποτελείται από 8 επεισόδια, με το voice cast να απαρτίζεται από τους Deven Mack, Brian Drummond, Ashleigh Ball, Adam Nurada, Shannon Chan-Kent, Ian Hanlin, Kazumi Evans και Vincent Tong.


Όπως ανακοίνωσε το Netflix τον Φεβρουάριο του 2021, το Sonic Prime θα ολοκληρωθεί μετά από 24 επεισόδια και άρα θα κυκλοφορήσει ακόμα μια σεζόν.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*