Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Speak No Evil: Ο James McAvoy πρωταγωνιστεί σε ένα σκοτεινό θρίλερ γεμάτο σασπένς (trailer)

Η Blumhouse αποκάλυψε το πρώτο trailer της ταινίας Speak No Evil, που περιγράφεται ως ένα θρίλερ γεμάτο σασπένς, προσαρμοσμένο στη σύγχρονη εποχή. Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με BAFTA ηθοποιός James McAvoy (Split, Glass) στον ρόλο ενός χαρισματικού ιδιοκτήτη γης η φιλοξενία του οποίου κρύβει ένα ανείπωτο σκοτάδι.

Συμπρωταγωνιστούν η Mackenzie Davis (Terminator: Dark Fate, Halt and Catch Fire) και ο Scoot McNairy (Argo, A Quiet Place Part II) στον ρόλο του ζευγαριού, Louise και Ben Dalton, που μαζί με την 11 ετών κόρη τους, Agnes (Alix West Lefler; The Good Nurse, Riverdale), αποδέχονται την πρόσκληση του Paddy (McAvoy), της συζύγου του, Ciara (Aisling Franciosi; Game of Thrones, The Fall) κα του μουγκού γιού τους, Ant (Dan Hough) να περάσουν μαζί το Σαββατοκύριακο.


Το Speak No Evil θα κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 13 Σεπτεμβρίου 2024.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*