Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game: Αποκαλύφθηκε το cast της δεύτερης σεζόν της σειράς του Netflix (trailer)

To Netflix δημοσίευσε ένα video για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game, μέσω του οποίου παρουσιάζει το cast.

Επιστρέφουν οι ηθοποιοί Lee Jung-jae, Lee Byung-Hun, Wi Ha-jun, Gong Yoo και στο πλευρό τους θα βρεθούν οι νεοφερμένοι Yim Si-Wan, Kang Ha-Neul, Park Sung-Hoon και Yang Dong-Geun.


Σε δήλωσή του, ο δημιουργός της σειράς, Hwang Dong-Hyuk αναφέρει:

"Χρειάστηκαν 12 χρόνια για να δημιουργηθεί η πρώτη σεζόν του Squid Game πέρυσι. Χρειάστηκαν όμως 12 μέρες για να γίνει η πιο δημοφιλής σειρά του Netflix όλων των εποχών. Ως συγγραφέας, σκηνοθέτης και παραγωγός του Squid Game, ένα τεράστιο ευχαριστώ στους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε και αγαπήσατε την σειρά μας. Και τώρα, ο Gi-hun επιστρέφει. Ο Front Man επιστρέφει. Έρχεται η 2η σεζόν. Ο άντρας με το κοστούμι με το ddakji μπορεί να επιστρέψει. Θα γνωρίσετε επίσης τον φίλο Young-hee, Cheol-su. Ελάτε μαζί μας για άλλη μια φορά για έναν εντελώς νέο γύρο”.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*