Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game: The Challenge - Δεύτερη σεζόν και video game ανακοίνωσε το Netflix

*
Λίγο πριν το φινάλε της πρώτης σεζόν του Squid Game: The Challenge, το Netflix ανακοίνωσε ότι θα υπάρξει ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων. Το casting έχει ήδη ξεκινήσει και η απόφαση έρχεται τη στιγμή που το Squid Game: The Challenge βρίσκεται στο Top 10 της πλατφόρμας video streaming σε 93 χώρες.

"Δεν υπήρχε κόκκινο φως στην απόφασή μας να δώσουμε πράσινο φως στη δεύτερη σεζόν του Squid Game: The Challenge, της πιο φιλόδοξης σειράς χωρίς σενάριο που έχουμε φέρει στο Netflix", δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Nonfiction Series του Netflix, Brandon Riegg. "Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι που θα συνεχίσουμε το franchise του Squid Game με την ομάδα μας στην Κορέα και τους παραγωγούς στο Studio Lambert και τη The Garden".


Το Netflix αποκάλυψε επίσης ότι έχει ξεκινήσει η ανάπτυξη ενός video game που θα βασίζεται στο σύμπαν του Squid Game. Σε αυτό θα μπορείτε να συναγωνίζεστε με φίλους, σε παιχνίδια που είναι γνωστά από τη σειρά. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*