Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Squid Game: The Challenge - Trailer και ημερομηνία πρεμιέρας για το νέο reality show του Netflix

Το Netflix κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το reality show Squid Game: The Challenge και ταυτόχρονα ανακοίνωσε το πότε θα κάνει πρεμιέρα. Το show, βασίζεται στην ομώνυμη κορεάτικη σειρά της πλατφόρμας και θα είναι διαθέσιμο από τις 22 Νοεμβρίου, με συνολικά 456 συμμετέχοντες.
Οι 456 διαγωνιζόμενοι διεκδικούν το έπαθλο των $4,56 εκατομμυρίων, το οποίο είναι το μεγαλύτερο που έχει δοθεί ποτέ στην ιστορία των reality shows. Όπως φαίνεται στο trailer, οι παίκτες φορούν τη χαρακτηριστική πράσινη στολή και διαγωνίζονται στα ίδια παιχνίδια που είδαμε και στη σειρά.

Εκτελεστικοί παραγωγοί του show είναι οι Nicola Brown, Tim Harcourt, John Hay, Toni Ireland, Anna Kidd και Stephen Lambert. Πρόκειται για μια παραγωγή των Studio Lambert (The Circle) και The Garden (24 Hours in A&E). Τα γυρίσματα της πρώτης σεζόν πραγματοποιήθηκαν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Ιανουάριο του 2023.

Όσο για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Squid Game, τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει. Οι Lee Jung-jae, Wi Ha-joon, Gong Yoo και Lee Byung-hun αναμένεται να επιστρέψουν στους ρόλους με τους οποίους τους γνωρίσαμε στην πρώτη.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*